JEDNODNEVNI IZLETI

Ekskurzije i team building

JEDNODNEVNI IZLETI

Ekskurzije i team building

Zašto posjet našem parku?

Smještaj u ruralnoj sredini (ali blizu glavnih prometnica, s dobrom prometnom vezom), okruženost prirodom, rustikalno uređenje lišeno pretencioznosti i sadržaja koji ometaju pažnju su zapravo idealno mjesto za učenje novih vještina. Radionice se mogu rezervirati za grupe koje noće u Artecu (višednevni boravak) ili su na jednodnevnim izletima. Svaka grupa može odabrati jednu radionicu dnevno (pošto su zamišljene u 2 bloka po 2 školska sata, s pauzom između). Točni termini i raspored se mogu prilagoditi željama grupe.

Školska djeca

Ekskurzije

Udruga Arteco se prvobitno razvila iz projekta koji je imao za cilj spajanje umjetnosti i ekologije kroz poticanje umjetničkog izražavanja upotrebom recikliranog drveta.

Zato smo, na temelju višegodišnjeg iskustva izrade malih predmeta i velikih skulptura razvili 4 radionice kojima posjetitelje našeg parka obučavamo vještinama oblikovanja i obrade drveta u umjetničke svrhe.

Koristimo vinovu lozu, maslinovo (i druga) drvo te smjesu od piljevine (radionica posebno pogodna za dječije ekskurzije).

Sav alat, materijal i stručno vodstvo osigurava naša udruga.

Zabavni sadržaji

Minimalno 6 sudionika

Team building

Osim svoje umjetničko – ekološke vokacije, udruga Arteco je jedan od pionira društvenog poduzetništva koja u svojim redovima okuplja ne samo umjetnike i zaštitnike prirode već i vješte i iskusne poduzetnike koji kroz udrugu već godinama obučavaju mlade ljude, volontere i članove drugih udruga raznim soft-skill osobnim  vještinama potrebnim za uspješnu poslovnu ili poduzetničku karijeru.

Naš park se nalazi u ruralnoj sredini, izvojen iz gradske gužve, uređen u rustikalnom stilu, okružen prirodom i ispunjen umjetnošću. Na prvi pogled je to neobično okruženje za poslovnu edukaciju. Ali baš ta različitost od uobičajene poslovne sredine i spokoj našeg okruženja probudit će fokus, originalnost i osloboditi spontanost potrebnu za usvajanje novih vještina i navika.

Foto galerija parka Arteco

Što možete posjetiti u našoj neposrednoj blizini?

Lokalni sadržaji